ochelarivintage.com

Mulțumesc, www.ochelarivintage.com !

Am pornit în aventura literară în urma unei decepții în iubire, ca panaceu sufletesc. Nu am sperat că voi publica sau realiza venituri notabile din ea. Încă mi se pare un vis, recent materializat și nu pe deplin asimilat.

Am promis, anterior brumei de vizibilitate de care mă bucur, că voi păstra integritatea blogului, prin refuzul de a scrie advertoriale pentru branduri. Promovez, în schimb, alți artiști, pentru că sunt, la rândul meu, promovată de presă, bloggeri, cititori etc.

Nu am fost plătită pentru a scrie acest articol, nu am pretins produse sau reduceri și voi face o excepție de la propria-mi regulă, pentru că a fost prima oară, în experiența mea bogată, de cumpărător online – pentru că nu îmi place să pierd timpul, prin magazine – când o firmă și-a reparat o greșeală minoră, de manieră ireproșabilă.

Am comandat recent o pereche de ochelari de vedere, una Polaroid, pentru condus și cei în formă de ochi de pisică, din imaginile de mai sus. Am despachetat comanda, însă nu m-am uitat atentă la detalii, am dat fuga la magazinul de optică, pentru a monta lentilele pentru miopie și vânzătoarea a observat că perechii din imagini îi lipsește un ornament metalic.

Am înlemnit, știind că a trecut o zi de la primirea comenzii și va trebui să sun la firmă, pentru a-i ruga să îmi înlocuiască perechea. M-am gândit apoi că taxele de transport vor depăși probabil profitul realizat de firmă.

Nu mică mi-a fost mirarea când reprezentantul lor m-a anunțat că îmi vor trimite încă o pereche. Poftim? Păi și nu vă trimit înapoi perechea incompletă?

>>Nu, este greșeala noastră și ați rămas cu încă o pereche, în cazul în care se uzează anumite componente ale primei!<< Am rămas fără cuvinte când am auzit, fapt rar întâlnit.

Vă mulțumesc așadar aici, mai ales că raportul calitate – preț e onest și comanda a venit împachetată migălos, cu etuiuri și lavete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>