//dianafarca.com/wp-content/uploads/2020/03/DSC_3527-copy.jpg

Simplitatea adevărată unește bunătatea cu frumusețea.

Platon
Evenimente

Am participat la sesiuni de comunicare științifică și la dezbateri academice în format Karl Popper, organizate sub egida A.R.D.O.R. – Asociația Română de Oratorie Și Retorică.

Am găzduit evenimente culturale în România și Rep. Moldova, alături de o sumedenie de artiști dăruiți, cum ar fi Sorin Ciutacu, Igor Guzun, Geo Dinescu, Tudor Crețu, Viorel Marineasa, Patricia Lidia Popescu Cevei, Adrian Petru Stepan, Corina Ozon, Mirela Iacob, regretatul Petre Tănăsoaica, Alex. Stefănescu, Daniel Cristea-Enache, Teo Milea, Sorin Bădin, Stela Botez, Tatiana Slivca și Cristina Evtodii-Marcu.

Sunt fluentă în engleză, germană, spaniolă și italiană. Dacă ești organizator de evenimente și vrei să iei legătura cu mine, te rog să accesezi formularul de contact.

Proiecte

Am participat la proiecte organizate de Salvați Copiii! România și de magazinul Saron, din Göteborg, Suedia, care sprijină copii din zone de conflict și Centrul Lalgadh pentru bolnavi de lepră, din Nepal.

Am fost voluntar Timotion – Timișoara se mișcă, primul semimaraton din țară disponibil persoanelor cu dizabilități și Construim un loc al viselor!, campania clubului de lectură O carte pe Lună, prin care s-au donat mii de cărți.

În 2017 am inițiat Ai parte de carte!, proiect prin care am colectat și am donat peste 20.000 de volume bibliotecilor rurale din România și Rep. Moldova, unde există un deficit de carte în limba română.

Construim momentan o platformă on-line pentru utilarea tuturor bibliotecilor publice din cele două țări. Bibliotecile se pot înscrie gratuit și binefăcătorii pot urmări donațiile în timp real.

Din 2019 predau copiilor ateliere creative de scris și desen, ca parte a proiectului Inspir – Împreună la Murani, organizat de asociația The Serious Road Trip România, sub egida TM2021 - Timișoara Capitală Culturală Europeană.

La începutul anului 2020 am înregistrat o cerere la Cartea Recordurilor, pentru cea mai mare lectură publică din lume, unde voi citi din romanul distopic Noi doi. Din pricina pandemiei, evenimentul a fost amânat și reprogramat în 5 septembrie 2021, de Ziua Internațională a Carității, în orașul New York. Cu ajutorul unei echipe extraordinare, dorim să aducem în prim-plan importanța educației și să creștem interesul pentru lectură.

Susțin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit către o organizație non-guvernamentală din România și voluntariatul ca un mod de viață.

//dianafarca.com/wp-content/uploads/2020/03/5-umanitar-scaled.jpg