„Stylish Circle” în România

La invitația designerului meu de evenimente, Adriana-Delia Bărar, am sărbătorit lansarea portalului StylishCircle în România, alături de alți 39 de bloggeri, veniți din toată țara. Dacă în Germania s-a lansat în Sãptãmâna Modei de la Berlin, la noi s-a lansat în cerc restrâns, prin două zile efervescente, încărcate cu activități „mit stock”, cadouri și surprize, care mai de care mai spectaculoase.

Am pornit cu o cură de cofeină la Alt Club, unde am primit un ecuson, ca să ne (re)cunoaștem interlocutorii și o telecomandă pentru selfie-uri. Au urmat două prezentări, prima depre funcționalitățile și perspectivele portalului, susținută de Ioana Baciu și una de modă, cu manechini îmbrăcați în ținute Tudor Personal Tailor.

Am luat prânzul și am pornit către SmartFit Studio 2, unde antrenorul Iasmin Agoston ne-a predat o clasă specială de fitness, urmată – după preferințe -de exerciții fizice, bălăceală în jacuzzi etc. Ne-am revenit din dulcea amorțeală și am pornit către Red Motor Timișoara, unde ne-am întrecut într-o cursă de karturi. Bijuteria Noblesse a premiat câștigătoarea.

Având în vedere abilitățile mele de șofer am ieșit prima de la coadă. Mi-am luat revanșa seara, la cină festivă, unde am fost prima la concursul imaginar de mâncat prăjituri, grație candy-bar-ului și tortului create de maeștrii patiseri de la Senneville.

Am primit o sumedenie de cadouri din partea sponsorilor, de la cosmetice până la accesorii, la vouchere de reducere etc. Duminică dimineața ne-am revăzut în aceeași formulă, la Aethernativ Café, pentru o degustare de cafea susținută de Bogdan Danciu, as în materie.

Dacă nu sunteți familiarizați cu bloggerii care scriu despre modă, design sau un anumit stil de viață e ușor să picați în capcana „păreriștilor” și să vă imaginați un eveniment cu snobi și snoabe. M-am distrat însă în compania nemaipomenită a unor oameni inteligenți, autentici, perspicace și dedicați muncii lor, care au poate încă un serviciu, un masterat, un copil și totuși își fac timp pentru a afla și a prezenta cititorilor ultimele tendințe din domeniul de interes.

Evenimentul, atipic peisajului monden monoton din Timișoara, nu putea să existe fără sprijinul partenerilor: Senneville, Smartfit Studio, Promotor TimișoaraBeauty BoxCupioOptica EugenCiocolaterie Leonidas, Bijuteria Noblesse, Tudor Personal Tailor, Peonies & Hydrangeas și fotograf Anita Bejenaru. Îi mulțumesc Adrianei pentru invitație, pentru ținuta marca B.A.D. Style și, nu în ultimul rând, pentru prietenie!

Leave a Comment